Награди и постижения

Поздравителен адрес по случай 142 години 7. СУ ``Свети Седмочисленици``

ГОСПОЖО ДИРЕКТОР,

 

СКЪПИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

 

 На 11. май празнуваме 142-та годишнина на 7. СУ „Свети Седмочисленици“ – приемник на Първа девическа гимназия. По този повод ние, дванадесетокласниците – Елена Митева и Василена Цветкова, имахме удоволствието да изготвим проект по предмета Свят и личност, посветен на успешно реализирали се възпитаници на училището, с чиито постижения се гордеем и искаме да бъдат достояние на всички нас. С надеждата да бъдем достойни техни приемници си тръгваме с вярата и убеждението, че те ще бъдат отличен пример и вдъхновение!

Скъпи учители, приемете искрени поздравления от зрелостниците на Випуск 2021г. за вашата всеотдайност и висок професионализъм, които през тези години посветихте с обич на нас – младите хора, на нашето всестранно развитие и подготовка.

Нека и през следващите години чувствате и срещате любовта и признателността на своите възпитаници, израснали пред вас и с ваша подкрепа.

Надяваме се един ден и ние да бъдем лицата на следващите успешни проекти!

Честит празник и на добър път!

                                                                                                                11май, 2021 г.
                                                                                                                гр. София

Грамота

Награда за заслуги към столичното образование

На 29.06.2021 г. на церемония по връчване на годишните награди на РУО, София-град за заслуги към столичното образование, нашето училище беше удостоено с ГРАМОТА и ПЛАКЕТ.
Уважаеми колеги, зад тези успехи стоят Вашият професионализъм, постоянство, креативност, иновативност, всеотдайност, любов към децата!
Уважаеми ученици, тези заслуги се дължат и на Вашия труд и усилия.
Уважаеми родители, Благодарим и за Вашата подкрепа и доверието, което ни гласувате!
С пожелание за едно хубаво лято изпълнено с много емоции, заслужена почивка и много настроение.
Благодаря!
М. Никова

ОТЛИЧНО УЧАСТИЕ НА УЧЕНИК ОТ 7. СУ ВЪВ ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ФИЛОСОФСКИЯ ФИЛМОВ ФЕСТИВАЛ

Новини
На 01 юни 2024 г.  участниците във второто издание на „Философски филмов фестивал“ 2024, съпътстващ Националната олимпиада по философия, бяха наградени в Конферентната зала на СУ “Св. Климент Охридски”. Участваха ученици от цялата страна с техните авторски късометражни филми. Филмът „Капка Надежда“, който е колаборация между Дара Спасова от XI „а“ клас на 7. СУ…

Отлично представяне на ученик на 7. СУ във Великденско математическо състезание

Новини
Ученикът от 5. А клас с преподавател Стефка Димитрова се класира на второ място във Великденското математическо състезание, организирано от Съюз на математиците секция „Изток“.

Кметът на София – г-н Васил Терзиев на гости в 7. СУ „Свети Седмочисленици“

Новини
Снимковият материал е взет от https://www.facebook.com/VassilTerzievZaSofia/?locale=bg_BG Кметът на София – г-н Васил Терзиев на гости в 7. СУ „Свети Седмочисленици“ Живите традиции и бъдещето – в  ръцете на младите В навечерието на 24. май – Денят на Св. Св. Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската писменост – в нашето училище…

НАП напомня – Абитуриентите плащат сами здравните си вноски!

Новини
Линк за видеоматериалhttps://drive.google.com/file/d/18KlndVJbDFRJe8LeWjPUZPdig_B_g4x_/view?usp=sharingПриложение_1_-_текст_съобщение от НАП В изпълнение на писмо № 9105-131/ 14.05.2024 г. и във връзка с постъпило в Министерството на образованието и науката писмо от г-н Румен Спецов, изпълнителен директор на Националната агенция за приходите (НАП), относно нарастване на риска от неспазване на здравноосигурителните задължения от завършващите средно образование ученици моля да се дапознаете…

Изпращане на 12. клас випуск 2024 година

Новини
предаване на знаменатаПриветствено слово на директора на 7. СУ ``Свети Седмочисленици`` госпожа Маруся Никова Здравейте, скъпи момичета и момчета от Випуск 2024! Ето че дванадесет години изминаха и с тях от вашия живот си тръгват усмихнати и безгрижни годините на вашето детство и юношество. Една от вашите мечти се сбъдва – да поемете самостоятелно по…