За училището

Очаквайте повече информация скоро

Очаквайте повече информация скоро

Очаквайте повече информация скоро

null

Профил на купувача

Запознайте се с всички активни процедури по ЗОП, в които бенефициент е 7.СУ ``Св. Седмочисленици``

null

Бъдете част от екипа

Запознайте се със списъка от свободни работни места в 7.СУ ``Св. Седмочисленици``

На 24 април 1924 г. се полага основният камък на сегашната сграда на ул. ”Цар Иван Шишман”, като през 1932-33 г. приютява радостта на всички свързали съдбата си с Първа девическа гимназия. От 1950 г. гимназията се преобразува в Седмо единно девическо училище, а четири години по-късно се обединява с мъжкото образование и става Седмо средно смесено общообразователно училище “Георги Димитров”. През 1991 г. училището се преименува в 7.СОУ “Свети Седмочисленици”.

В масивната четириетажна сграда на училището са разположени 33 класни стаи, 14 кабинета, кинозала, лекционна и заседателна зала, библиотека, стол, медицински кабинет, администрация, физкултурен сектор, сервизни и помощни помещения. Класните стаи, в които на две смени се учат ученици от 49 паралелки са оборудвани с подходящи за възрастта на учащите се чинове, бюра и маси. Всички класни стаи са снабдени с бели дъски. В много от класните стаи, предимно езикови кабинети има инсталирани телевизори.

В 7 СУ „Св. Седмочисленици“ работи екип от учители с дългогодишен професионален опит и висока мотивация, за които отличното образование на нашите ученици е от първостепенна важност.

В 7.СУ „Св. Седмочисленици“ е въведен и се развива проект за иновации, в рамките на който ученици от всички образователни етапи в училището получават достъп до нови технологии в процеса на обучение.