Благотворителност и дарения

Дарение

Във връзка с патронния празник на 7. СУ „Свети Седмочисленици“ и 24. май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – на 23.05.2022 г. учениците от Х г клас и техните родители направиха дарение на 7. СУ  – художествено изработено пано с ликовете на Светите Седмочисленици – копие на уникалната мозайка от храм „Свети Седмочисленици“. То намери подходящо място в училищния интериор.
Ръководството на 7. СУ изказва благодарност на всички спомоществователи на дарителския жест, както и на класния ръководител – г-жа Хараланова за идеята и съдействието.

Дарение

Най-новото дарение от книги на английски език, подбрани и предоставени в училищната библиотека от учителя по английски език Лидия Спасова.

Дарение

С благодарност представяме най-новото дарение за училищната библиотека,  предоставено от родителите на учениците от 1.Б клас.

НАП напомня – Абитуриентите плащат сами здравните си вноски!

Новини
Линк за видеоматериалhttps://drive.google.com/file/d/18KlndVJbDFRJe8LeWjPUZPdig_B_g4x_/view?usp=sharingПриложение_1_-_текст_съобщение от НАП В изпълнение на писмо № 9105-131/ 14.05.2024 г. и във връзка с постъпило в Министерството на образованието и науката писмо от г-н Румен Спецов, изпълнителен директор на Националната агенция за приходите (НАП), относно нарастване на риска от неспазване на здравноосигурителните задължения от завършващите средно образование ученици моля да се дапознаете…

Изпращане на 12. клас випуск 2024 година

Новини
предаване на знаменатаПриветствено слово на директора на 7. СУ ``Свети Седмочисленици`` госпожа Маруся Никова Здравейте, скъпи момичета и момчета от Випуск 2024! Ето че дванадесет години изминаха и с тях от вашия живот си тръгват усмихнати и безгрижни годините на вашето детство и юношество. Една от вашите мечти се сбъдва – да поемете самостоятелно по…

Работно време за 17 и 20 май 2024 г.

Новини
На 17 и 20 май 2024 г., поради провеждането на ДЗИ, училището ще е отворено за записване на класираните деца в подготвителна група  от 14:00 до 16:30 часа.

Отлично участие на ученици от 7. СУ във фестивала „Гергьовски песенни празници“ – гр. Елена

Новини
Първо участие за малките певци от столичното 7. СУ „Свети Седмочисленици“ в национален фестивал. Формация към Детски хор „Св. Седмочисленици“ при 7. СУ взе участие в четвъртото издание на Гергьовски песенни празници-Елена. В прекрасната възрожденска атмосфера децата изнесоха сериозна програма, включваща химни и песни, написани от композитора Георги Попов/ Georgi Popov. Въпреки изключително краткия период…