Изпращане на 12. клас випуск 2024 година

Новини

предаване на знамената

Приветствено слово на директора на 7. СУ ``Свети Седмочисленици`` госпожа Маруся Никова

Здравейте, скъпи момичета и момчета от Випуск 2024!
Ето че дванадесет години изминаха и с тях от вашия живот си тръгват усмихнати и безгрижни годините на вашето детство и юношество. Една от вашите мечти се сбъдва – да поемете самостоятелно по желания от вас път в живота.
Вярвам, че вашите учители са направили всичко възможно да ви дадат знания, умения, да развият вашите способности. Бъдете благодарни!
Бъдете успешни и нека всяко препятствие отстъпва пред вас, благодарение на знанията и уменията, които сте получили  в  класните стаи. Вече сте пораснали отговорни хора и съм сигурна, че ще се гордеем с вас  и вашите бъдещи постижения. Стремежът  ви  да продължите  образованието си, да обогатявате знанията си, да се развивате като личности  ни  радва  много и ние от сърце ви подкрепяме. Вие сте умни, мотивирани, креативни и ние искрено вярваме, че можете да промените света, в който живеем към по-добро! Бъдете упорити  в сбъдването на мечтите си! Гледайте позитивно на всяка трудност и приемайте с усмивка неуспехите. Те само ще направят вашата личност още по-силна!
Випуск 2024, вие завършвате в годината, в която отбелязваме 145 години от създаването на Седмо училище. Вече сте част от неговата история.
И ако си представим, че животът на човека е океан от възможности, които предлага Вселената, последният звънец напомня, че е време корабът да излезе от родното пристанище на дълго, самостоятелно пътуване. Време е за избор на ново начало, за отговорни решения за бъдещето, дошъл е моментът всеки да тръгне към своето лично пристанище.
Бъдете достойни продължители на делото на многобройните ученици, завършили преди вас. Никога не забравяйте, че завинаги оставате част от нашето общо семейство на Седмо училище „Свети Седмочисленици“.
Искам да ви пожелая много творчески успехи и попътен вятър!
На добър час, скъпи зрелостници!

поздравления към зрелостниците