Дипломиране 12. клас випуск 2018 година

Нетърпеливите зрелостници от 7. СУ получиха своите дипломи!
На 21. юни абитуриентите на випуск 2018 се събраха в 7. СУ за последен път заедно със своите класни ръководители, учители и ръководството на училището. Госпожа Никова поздрави и връчи дипломите и наградите на 23-а отличници и благодари, че завършилите са приели предизвикателството й в началото на учебната година и са надминали по успех миналогодишния випуск.
Чуха се и най-искрени аплодисменти за учителите, класните ръководители и за отличниците. „Довиждане, ученици – здравейте, приятели!“, „Съжалявам, че ви преподавах само една година!“, „Затваряте една врата, отваряте нова“ – част от прекрасните думи на учителите, които бяха почетени със специално избрана книга от ръководството на училището!
„Желаем вечен успех, лекота, любов, благополучие, щастие и пълноценност! Ще са ви нужни здраве, целеустременост и мъничко магия!”
Настоятелството също се включи със символични дарове за късмет. Отличниците получиха вълшебен времеврът и ключ към перон 9 и 3/4. Да имат достъп и време за всичко, което ги е радвало досега, да се завръщат за подкрепа, когато им е нужна!
Всички абитуриенти си тръгнаха и с джобна раница – да пренесат най-ценното от училищните години – приятелствата завинаги!
На добър час, помнете 7-о и до нови срещи!