Честита нова учебна година 2017/2018

Новини

Скъпи колеги, ученици, родители, гости,

Честита нова учебна 2017/2018 година!

Скъпи ученици,

На всички вас предстои да изкачите следващото стъпало по пътя към духовното си съзряване. Ето защо ви  пожелаваме неуморност и постоянство в науките, не губете устрема и желанието си да научавате повече, защото знанието е сила!

Мили деца, желаем ви много здраве, прекрасен и незабравим първи учебен ден, след това една успешна учебна година, изпълнена с много хубави емоции, съчетани с хиляди детски усмивки.

На нашите зрелостници – бъдете целенасочени и преодолявайте с успех матурите и уверено тръгнете по пътя, който сами сте избрали!

Уважаеми колеги,  родителите ни поверяват отново децата си, за да ги напътстваме и вдъхновяваме. Ние заедно трябва да се справяме с предизвикателствата в училище и в обществото в името на една по-висша цел – духовното ограмотяване на бъдещето на България – нашите деца!

Уважаеми родители, поощрявайте любопитството на вашите деца, създавайте им убеждението, че знанието е ценност. Опитвайте се в заетото си ежедневие винаги да намирате свободни моменти, за да споделяте с тях удоволствието от наученото или радостта от преодоляването на трудна задача. Бъдете до тях по пътя на израстването им като знаещи и мислещи хора!

На добър час!

Поздравителни адреси към 7. СУ „Свети Седмочисленици“ от:

Красимир Вълчев – министър на образование и науката

Мария Ачкова – кмет на район „Средец“

д.ик.н. Янка Такева – председател на СБУ

Юлиян Петров – председател на Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“